Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

16.11.05

Wie durft......?
Het Groot Dictee der Nederlandse taal (ik heb hier trouwens al mijn twijfels over de hoofdletters....) komt er weer aan. Durfde ik als communicatietrainer daar al nooit aan mee te doen -je hebt een reputatie hoog te houden- dit jaar waag ik het zeker niet. Ik weet niet of u het nieuwe Groene Boekje al hebt durven openslaan? Nou, ik wel, en het enige dat ik meteen begreep was, dat ik er steeds minder van begrijp. Het enige leuke aan het dictee van dit jaar is volgens mij dat het door Herman Koch is geschreven. Hoewel, Koch voorgelezen door Freriks, is dat 'leuk'? Voor alle daredevils (of moet dat los?) die toch een kansje willen wagen: op www.volkskrant.nl/grootdictee kunt u zaterdagochtend meedoen aan de voorrondes. Veel succes en bij twijfel...neem contact op met de spellingexperts van HvdS.

Anoniem @ 15:16 | link |