Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

3.11.05

Klik hier of niet?

Al enige tijd ben ik lid van de mailinglist Contentmanagers van cms-forum.org. Meestal is het erg rustig en de discussie daarmee minder boeiend, maar soms worden er interessante zaken gepost en bediscussieerd. Zoals een link naar het artikel To click here or not to click here – that is the question; een stuk met interessante pro's en contra's voor gebruik van het zinnetje click here als link.

Ik kan me het beste vinden in de argumenten tegen het zinnetje, maar toch bevatten de argumenten voor ook enkele steekhoudende zaken. En ach, soms is het ook heel gemakkelijk om klik hier te gebruiken, omdat je je anders in hele rare bochten moet wringen om een handige linktekst te fabriceren ;-)

Martine @ 14:31 | link |