Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

7.9.05

Wat is er nou zo lollig

Het is weer eens zo ver hoor... Deze keer schoot een medewerker van een Tell Me-filiaal onbedaarlijk in de lach toen we onze naam opgaven. "Van Puffelen? Nee, dat meen je niet!!" Nou schijnt er nog een Van Puffelen hier in het dorp te wonen, dus dan verwacht je dat dit iemand betreft die de andere Van Puffelen kent. Of dat hij nog steeds de Donald Duck leest. Daarin komt Mickey Mouse regelmatig de niet zo handige inspecteur Van Puffelen tegen op het politiebureau.

Maar nee, hij kent de uitdrukking 'Daar heb je weer zo'n Van Puffelen' of 'Zeg, ben je lekker bezig Van Puffelen'. Kent u deze uitdrukking ook? Volgens mij komt de uitdrukking uit Brabant.

Ik kan natuurlijk weer mijn meisjesnaam gebruiken. Er zijn tegenwoordig gelukkig steeds minder mensen die iets spitsvondigs kunnen vinden op Knier (en dan bedoel ik niet 'klier'). U wel?

Manon @ 14:38 | link |