Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

19.8.05

Vrijdag logdag


Winnie the Pooh is my co-worker

Deze week al op diverse logs uitgeroepen tot waarschijnlijk het beste blog ter wereld. Ze hebben waarschijnlijk wel gelijk. Winnie the Pooh is my co-worker van John Moe. Het is slechts een van de vele internetproducties, maar wel briljant: het dagboek van een weblogger die Winnie the Pooh als assistent in huis heeft genomen.

I've been training Winnie for three days now and I'm ready to kill him. I showed him how the spreadsheets are updated on the network, and he just stared at me with this blank expression. I tried to demonstrate the copy machine, but he somehow got his head stuck in one of the slots.

Pooh is wat onbeholpen, maar we zijn altijd jaloers op de eenvoud van zijn geluk, want daar zijn wij dan weer te beholpen voor. Die eenvoud maakt Pooh zo aandoenlijk. Ik zou zeggen ga het blog lezen! Het is in omgekeerde volgorde geblogd, dat is wel zo gemakkelijk. Link

Winnie the Pooh is my co-worker is een productie van McSweeneys en site vol relatief korte producties van diverse auteurs. Geen links, geen opmaak, alles heerlijk sober!

Timothy mcsweeney's internet tendency is an offshoot of timothy mcsweeney's quarterly Concern, a journal created by nervous people in relative obscurity, and published four times a year.

Dit kwartaalbald kun je via de site bestellen: klik hier. Het zijn mooi vormgeven boekjes of pakketjes.


Max Dohle @ 10:33 | link |