Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

8.8.05

Schuitje varen

Schuitje varen, theetje drinken
Varen we naar de overkant

We zijn 14 juli uit varen gegaan met het bedrijf. Ons jaarlijkse personeelsuitje (de heren gingen ook mee). Maar voordat we met onze luie achterwerken in de sloep plaats mochten nemen, was er eerst een tupperware-party onder het motto 'nooit meer condens in je kaasdoos'. Die wereldberoemde doosjes moesten we wel eerst met GPS opsporen in de polder, op de fiets.

Al snel bleek dat GPS voor fietsroutes niet zo heel erg geschikt is, omdat je om de honderd meter je koers opnieuw moet bepalen. En zo duurde deze retroparty te lang en bleek ineens een van de deelnemers een volledig GPS-bestuurd brein te hebben en hij - onze Willem - dirigeerde ons naar een Gooise jachthaven waar twee sloepen verlangend naar ons uitkeken. Een tochtje over de Vecht - u mag hier maar 6 kilometer per uur - en daarna over plas 1 tot en met 5. Zo origineel zijn de namen van de diverse Loosdrechtse troebele plassen. Een echt Hollands evenement, want we moesten regelmatig door een sluis, een euro in een klompje gooien en te pas en te onpas onze wijsvinger in een dijk steken.De foto's:
1. Annelies
2. Tupperware
3. De achtervolgers
4. Erik, Max en Willem
5. Rolinda
6. Max
7. Hendrikx en Van der Spek

Max Dohle @ 11:36 | link |