Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

20.7.05

Poempoemertijd

Ik ben op vakantie geweest. Ik zat veilig weggedoken in de Franse Alpen en daar was ik wel blij om want ik was in Nederland mijn leven niet zeker. Stel dat de door Puma gesponsorde poema me ineens van achteren zou bespringen.

Nu ben ik terug maar ik weet niet of ik mijn leven inmiddels weer zeker ben. De Franse kranten schreven niet over onze poema op de Veluwe, dus ik weet nog steeds niet of hij gevangen, gedood of definitief naar Fabeltjesland vertrokken is. Niemand houd me op de hoogte, ik word alleen van de straat gehouden door reportages over het weer tijdens de Vierdaagse in Nijmegen en Hofstadgroepleden die het adres van Van Aartsen wilden achterhalen via zijn apotheek. Zelfs de Tour de France is niet nieuwswaardig meer, nu Lance in het geel uit de bergen is komen rijden.

Tijd voor een poempoemerupdate!

Johannes @ 12:16 | link |