Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

27.6.05

Wolk in het Bronovo

Er is een nieuw, nog naamloos, prinsesje. En prins Willem IV is er "weer sprakeloos" van. Maar hij weet wel te melden dat hij een "gezonde wolk van een baby" heeft gekregen. Volgens mij zijn wolken van baby's altijd gezond (en mooi en lief enzovoort). Ik pleit voor grote terughoudendheid in het gebruik van pleonasmen. Maar verder vooral felicitaties natuurlijk.

Overigens, vraagt u zich ook weleens af waar de naam Bronovo vandaan komt? Het is geen afkorting, zoals ik altijd dacht, van bijvoorbeeld BROodNOdige VOoruitgang of van BRuce Otto NOra VOlkert, naar de oprichters. Neen, Sara Katharina de Bronovo was de eerste besturend zuster van het ziekenhuis.

Update 28/6
...en haar namen zijn: Alexia Juliana Marcella Laurentien

Johannes @ 09:43 | link |