Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

27.5.05

Vrijdag logdag

The presurfer

The presurfer your daily dose diversion. Elke dag present met zes tot acht nieuwe berichten. De blogger lijkt de berichten uit zijn mouw te schudden. Wat een zoektalent! Het blog staat in de top vijftien van weblogs die het meest geciteerd worden. En wie niet beter weet, denkt dat het een Amerikaans blog is. Het is een 'Nederlands' weblog in het Engels elke dag ververst door Gerard Vlemmings. Nederland is te klein voor Vlemmings. En zo is het maar net!
There are webloggers and there are web explorers. Gerard Vlemmings is an explorer and his site, The Presurfer, is the place for astounding content. Vlemmings is an expert in finding the weird and wonderful on the web.

Zijn berichten en links zijn heel divers: veel humor, taal, beestenspul, internetnieuws, opmerkelijke berichten, u noemt het en Vlemmings logt het. Vlemmings uit Tilburg is geen jonkie meer, hij is de vijftig al een paar keer gepasseerd. Op school sprak hij Frans en woonde zes jaar in de VS. Hij was lid van de roemruchte Chaos Computer Club (Duitse hackers) en was ook enige jaren vrachtwagenchauffeur. Ik weet niet of hij nu nog een betaalde werkkring heeft, want ik zou niet weten waar hij anders de tijd vandaan haalt om op dat niveau te bloggen.

Elke dag eerst kijken bij de presurfer:


Max Dohle @ 08:09 | link |