Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

13.4.05

Zeg 't in een mailtje

Bent u de gewone e-cards zat? Ga dan eens naar http://saymail.sympatico.ca/. Op deze site laat u in een paar stappen een (portret)foto bewegen en praten. Zo kunt u uw baby een boodschap laten zeggen of uw manager. U geeft aan waar de ogen, neus en mond zich bevinden op de foto en u typt een boodschap in. Deze boodschap wordt door een computerstem uitgesproken. De Stem kan overigens niets met Nederlands... Het filmpje kunt u vervolgens naar drie mensen mailen.

Ik heb mijn foto van de medewerkerspagina met SayMail bewerkt en het best wel hilarische resultaat opgenomen (mijn bril knippert mee met m'n ogen):

http://saymail.sympatico.ca/slip/thAVApIR2rgCZiexo27u8G

Deze link werkt maar 14 dagen. Mocht u de SayMail niet meer kunnen openen, maar bent u toch nieuwsgierig? Dan kan ik u een opname van de 'pratende' foto mailen. Deze opname is een Flash-bestand van 1,5 MB, af te spelen met onder andere Windows Media Player.

Manon @ 16:18 | link |