Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

28.4.05

Firefox-aanhang groeit

Op Nu.nl staat vandaag dat Microsoft Internet Explorer steeds terrein verliest aan alternatieve browsers zoals Safari (voor de Apple Mac-gebruikers) en Firefox van Mozilla. Firefox is inmiddels al bijna 50 miljoen keer gedownload vanaf http://www.mozilla.org/products/firefox/ . Firefox draait op Windows, Mac OS en Linux.

Ik gebruik de Nederlandstalige versie van Firefox inmiddels al een tijdje en het bevalt me prima. Vooral het gebruik van de tabbladen is erg prettig. Als u in IE meer dan één site wilt bekijken, hebt u binnen de korste keren -tig IE-vensters open. In Firefox worden alle sites op tabbladen binnen het Firefox-venster getoond: lekker overzichtelijk en snel schakelen.Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Firefox, neem dan eens een kijkje in de Nederlandstalige handleiding.

Manon @ 15:11 | link |