Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

5.4.05

En nu lekker wandelen !


Wat een schitterend weer is het nu al een paar dagen. Echt weer om met de pasgeborenen een wandelingetje te gaan maken. De fonkelnieuwe tweelingwagen dus snel uit de doos gehaald en in elkaar gezet. Nu hoeven alleen nog de kwalitatief hoogwaardige nestjes aangebracht te worden. Helpt u even mee?

Eerst brengt het zetelgezicht van Joggsters in die in volledig vlakte positie (fig.1) Dan neem verstrekt op die keilkissen om een vlotte lageroppervlakte en een extra stoffering te verkrijgen (pijlfig. 2) Afhangend van toepassing, kunt u de zak of met de zijkoorden, of de drukknoppen, aan het kader vastmaken. Wanneer het normaal houdt lopen op zelfs oppervlakten de zak nochtans reeds door het dode gewicht.

Henri @ 10:17 | link |