Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

15.3.05

MSN-cursus voor ouders

Kent u het verschil niet tussen sms-en, msn-en en chatten? En u durft het niet aan uw kinderen te vragen? Volg dan een cursus bij Stichting De Kinderconsument (www.kinderconsument.nl). U leert dan 'stapje voor stapje hoe het leven in de virtuele wereld is'. Belangrijk onderdeel van deze cursus is een chatdictee waarin de deelnemers (lees: ouders en andere sukkels) het taalgebruik van hun kinderen leren ontcijferen. En de kinderen..leren die misschien ook nog het taalgebruik van volwassenen te ontcijferen? Nee hoor, dat geloof ik niet meer sinds de triestmakende thema-avond over het onderwijs van afgelopen zondag (Voor de klas, VPRO). Hopelijk mogen ze, als ze later groot zijn, van hun werkgever nog eens een communicatietraining volgen…..

Anoniem @ 11:09 | link |