Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

24.3.05

De bus is zo gek nog niet

Collega Jan berichtte dinsdag al dat deelnemen aan het verkeer een hachelijke onderneming is door de wirwar aan verkeersborden . Het openbaar vervoer lijkt dus een veilig alternatief.

Nu is het openbaar vervoer, en met name de bus, voor veel mensen geen prettig alternatief. Toch wordt een busritje eind dit jaar een stuk interessanter, mits u een laptop of PDA heeft en geen last heeft van wagenziekte. In samenwerking met Vodafone biedt Connexxion passagiers namelijk de kans om gratis draadloos te internetten.

In eerste instantie geldt dit aanbod alleen in vier nieuwe bussen in Twente. Maar als de proef aanslaat, zal de dienst in meer bussen worden geïntroduceerd. U ziet, de bus is dus helemaal zo gek nog niet.

Marleen @ 13:53 | link |