Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

3.1.05

Woordspel

Eerlijk gezegd liep ik nooit echt warm voor een potje scrabble, maar nu ik het op de spellensite http://www.jijbent.nl speel ben ik een beetje verslaafd geraakt. Het helpt natuurlijk wel dat ik nu in de kwartfinale van een woordspeltoernooi zit. Op de spellensite kunt u ook andere online bordspellen spelen, zoals schaken, streetsoccer, subulata en zeeslag.

Na (gratis) registratie kunt u een andere 'jijbenter' uitnodigen voor een spelletje. Hierbij geeft u aan hoe lang er nagedacht mag worden over een zet (1, 3, 7 of 14 dagen). Als gratis deelnemer mag u maximaal 10 spellen plus 3 toernooien tegelijk spelen. Per dag kunt u maximaal 50 zetten doen. Hebt u de smaak te pakken en wilt u meer, dan kunt u tegen betaling VIP, super- of mega-VIP worden.

Wie weet doet u straks wel een potje woordspel tegen mij :o)

Manon @ 15:52 | link |