Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

5.7.04

Weblogstilte

Jaja, dat was een lange stilte, de afgelopen dagen. Vakantie, drukte, u kent het wel.

Drukte in komkommertijd? Inderdaad, we hebben het druk. Druk met de Laatste Loodjes van het maken van een nieuwe HvdS-site.

Nieuwe HvdS-site?

Ja! De eerste plannen smeedden we in april vorig jaar. Steeds concreter werden ze. Indeling, naamgeving, navigatie, contentformats fabriekten we. En nu zijn we bezig met de laatste beetjes content en het vullen van het contentmanagementsysteem (jaja, echt maatwerk!). Daarna nog de punten op de i en dan...is het 19 juli, de dag waarop de nieuwe site gelanceerd wordt.

Maar ja, de Laatste Loodjes nog... Ondanks mooie planningen, strakke schema's en wat dies meer zij, moeten we toch nog veel dingen regelen op het laatste moment. Projectmatig bezien is dat natuurlijk niet goed. Maar ja, zoals u weet zijn deadlines er om niet gehaald te worden en planningen om uit te lopen ;-).

Waarom we niet helemaal op schema liggen? Dat vertellen we u snel. En daarbij geven we u wat handige tips hoe u, als u ooit een nieuwe site gaat ontwikkelen, lastige lastminute-activiteiten kunt voorkomen...

Martine @ 15:26 | link |