Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

19.7.04

Het ei is gelegd!

De laatste loodjes wogen zoals altijd weer het zwaarst. Natuurlijk loop je juist op het laatste moment tegen allerhande technische en organisatorische probleempjes aan. Maar die zijn er om op te lossen en het is gelukt!

We kunnen het nog nauwelijks geloven, maar vandaag om 12 uur precies hebben we onze splinternieuwe website gelanceerd. Een fris nieuw jasje en nog veel meer content! En, niet onbelangrijk, we hebben onze sites www.contentcrew.nl en www.hvds.nl geïntegreerd in één site. Om de sterke banden tussen HvdS en ContentCrew te benadrukken, vindt u voortaan alle informatie van beide ondernemingen op één site.

Wij zelf zijn erg tevreden over het eindresultaat. Wat vindt u? Laat het ons weten via Contact of via uw reactie op dit weblogpostje. We zijn benieuwd!

Marleen @ 12:00 | link |