Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

7.6.04

Gmail revisited (1)

Enige tijd geleden berichtte HvdS logt over de e-maildienst van Google. Vervolgens kregen we als Blogger-gebruiker het aanbod om Gmail te testen. En zo geschiede… In vijf logskes bespreken we handige features van Gmail.

Antwoorden en doorsturen: snel & flexibel
Zelf ben ik een groot gebruiker van de webmail van Yahoo. Als je daarin antwoord op een mail, wordt een nieuwe pagina geladen met daarin het reply-vak. Dat duurt vaak even omdat er allerlei advertenties en ander grut worden geladen. Hoe anders in Gmail: wachten op het laden van een nieuwe pagina is verleden tijd! Bij antwoorden of doorsturen, verschijnt er onder de e-mail vliegensvlug een vak waarin het antwoord ingetikt kan worden:

Een e-mail beantwoorden met Gmail

Maar als u wilt, kunt u uw antwoord ook tikken in een nieuw venster. Heel flexibel dus!

Martine @ 21:08 | link |