Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

21.4.04

Woensdag logdag

Het laatste beeld op het weblog van Geenstijl is veelzeggend, er zou niemand achter het log zitten. De 'heren' willen kennelijk niet verder met het imago dat ze zelf in het leven hebben geroepen. Dat hebben ze goed gezien, want met dat imago kun je in de journalistiek niet verder. Als Jules Croiset - die zichzelf zogenaamd liet ontvoeren - namen de 'heren' afscheid met een knal. Zelf zouden ze Croiset natuurlijk een enorme veeg uit de pan hebben gegeven.
Het was publiek geheim dat achter het log journalisten zaten van bekende nieuwsmedia als de Telegraaf. Ik kan me goed voorstellen dat de werkgever enige dwang heeft uitgeoefend om het commissariaat GS op te geven. Ik denk dat veel mensen een zucht van verlichting slaan dat GS is gestopt. Maar waar moeten nu al die huilebalken heen die de commentboxen van GS volkotsten?

Max Dohle @ 10:09 | link |