Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

22.4.04

Alles te koop op internet?

Inmiddels kun je van alles kopen en verkopen op internet. Vooral online veilingsites als Marktplaats.nl en eBay zijn razend populair. Wil je iets kwijt, zet het erbij en binnen no time is het verkocht. Dat leek een stel 'ouders' uit Duitsland wel iets. Een snelle manier om van hun dochter af te komen. Advertentie op eBay, inzet 1 euro en bieden maar. En ja hoor, er werd geboden...

Gelukkig waren er ook nog sociale mensen die de advertentieplaatsers aangaven bij de politie. Volgens de stiefvader van het meisje plaatste hij de advertentie om te zien wat er allemaal mogelijk was op eBay. Gewoon een goede grap, vond 'ie. Persoonlijk vind ik het behoorlijk gestoord. Zou de stiefvader ook het brein zijn geweest achter het verzinsel van de 'mishandeling' van de GeenStijl-redacteur?


Marleen @ 10:25 | link |