Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

30.1.04

Vrijdag logdag


Zebralog


Speurend naar een nieuw log om vandaag te bespreken kwam ik zappend - hoe heet dat ook al weer op het web - oh, ja surfend- het zebralog tegen. Vormgeving is echt mooi en rustig. Zwart wit, mooie letter en regelafstand. Kortom het leest prima en er is weinig afleiding op het scherm. Kennelijk is de logger - zebra? - zojuist overgegaan op deze vormgeving nadat zijn vorige log is zoekgeraakt op de server. Dat zoiets kan!

Hoewel het natuurlijk om de inhoud gaat, wil je toch even weten wie er achter zit. Ik heb geen idee, het is iemand die van popmuziek houdt, wel eens op het boekenbal is geweest, contacten onderhoudt met de VPRO, kortom iemand die een zeker bekendheid heeft. Althans dat vermoed ik. Ben ik nou zo onwetend, is zebra wellicht iemand die ruime bekendheid geniet in Nederland en zich daarom niet verder voor hoeft te stellen? Of vindt hij dat niet belangrijk?

Waar gaat het over? Wel over nieuws, over film (zebra is niet te spreken over Frodo dat is al lovenswaardig natuurlijk) over muziek (er is zelfs zoiets als een platenbal, daar lopen de hotemetoten waarschijnlijk niet alleen dronken maar ook lallend door het pand). Afijn er staat nog veel te weinig op om een afgewogen ordeel over te geven. Maar ik wil nog steeds wel weten wie de logger is.Max Dohle @ 08:38 | link |