Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

20.1.04

Het moet niet gekker worden...

Tegenwoordig word je bij het tv kijken na iedere 20 minuten overladen met minimaal 3 minuten reclame. Voor de reclameliefhebbers geen straf, en oké, reclamespotjes zijn vaak beter dan sommige tv-programma's. Reclamehaters haken echter snel af en zoeken misschien hun heil achter de pc. Maar ook daar kan de reclamehater vanaf vandaag geconfronteerd worden met ongevraagde reclame. Een aantal Amerikaanse portals start vandaag met een proef, waarbij zij 30 seconden lange reclamespotjes als pop-upvenster op het scherm van de bezoeker laten zien. De reclamehater heeft niets aan de inmiddels bekende virtuele nee/nee-sticker (de pop-upkiller). De reclameboodschappen zijn niet te 'killen'. Misschien de Amerikaanse portals maar een tijdje mijden?

[Lees hier het bericht].

Marleen @ 14:30 | link |