Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

19.1.04

Geinig

Gelezen op nu.nl:
    AMSTERDAM - Toen Mike Rowe een domeinnaam moest bedenken voor zijn website-ontwerpbureautje, zette hij 'soft' achter zijn eigen naam: www.mikerowesoft.com. Geinig, dacht de 17-jarige Canadese student. Maar Microsoft denkt er anders over.

    Drie maanden nadat Rowe zijn nieuwe bedrijfsnaam had laten registreren, ontving hij een brief van de advocaten van de softwaregigant waarin hem werd meegedeeld dat hij inbreuk maakte op het copyright van Microsoft en hij werd gesommeerd de domeinnaam aan de softwaregigant over te dragen. [lees hier de rest van het bericht].
Gevolg van een dergelijk bericht: je site trekt opeens 250.000 bezoekers! Niet meer te bereiken dus. Gelukkig heeft Mike zijn site kunnen verhuizen naar een provider die meer bandbreedte geeft. Leef mee met Mike op mikerowesoft.com.


Martine @ 21:57 | link |