Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

22.12.03

Plogs

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor het HvdS-kerstdiner. Elk jaar gaan we met het (bijna) heel HvdS ergens uitgebreid eten (en drinken niet te vergeten ;-)). Heel gezellig natuurlijk, zoals u zich wel kunt voorstellen. Tijdens het diner reikte het management kerstcadeaus uit. Voor elke medewerker hadden ze een speciaal een boek uitgezocht. Ik ging naar huis met ‘Hoe word ik een goddelijke huisvrouw?’ * van kok Nigella Lawson. Lawson licht haar recepten toe met allerlei verhalen en ideeën. Niet alleen om uit te koken, maar ook om echt in te lezen.Door dit leuke boek ben ik eens gaan kijken of er ook weblogs met recepten te vinden waren, en dan met name recepten met (persoonlijke) verhalen en overdenkingen erbij. Natuurlijk bestaan dat soort logs – er is ongetwijfeld geen onderwerp waar niet over gelogd wordt… Een aantal van mijn bevindingen wil ik u niet onthouden – ook met het oog op de komende feestdagen:
Succes met uw kerstkookbezigheden!

* De titel van het boek lijkt een hint te zijn… Gelukkig geeft Lawson in het voorwoord aan dat het gaat om je een goddelijke huisvrouw te voelen, niet om een goddelijke huisvrouw te zijn :-).

Martine @ 09:32 | link |