Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

21.11.03

Vrijdag logdag

MeisjeMeisje heeft zojuist haar eigen domein gekregen. Haar log is een beetje omgekat en nu makkelijker te vinden natuurlijk. Intrigerende naam meisjeMeisje! Zijn het twee meisjes? Is het een echt meisje? Ze logt soms als een jongen, jongen. Babes, 'Aukjes blote tieten,' zegt MeisjeMeisje. Voor de geile mannekes, maar die hadden ze vast al gezien op de vele andere logs die Aukje hadden. Ze doet het voor de kijkcijfers, zegt ze in het commentaar. Jammer. Niet meer doen MeisjeMeisje. Het is een gevarieerd log dat van MeisjeMeisje, soms linkt ze, er zijn natuurlijk vaak dagboeknotities (MeisjeMeisje moest naar oma der verjaardag), maar ook daarin zit de nodige variatie, zoals een agenda van uur tot uur of een dialoog in het Gronings. Het is een mooi vormgegeven log. Enig minpuntje: ze maakt deel uit van de incrowd van webloggers en sommige berichten zijn dan wat cryptisch voor bezoekers.

Max Dohle @ 09:22 | link |