Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

14.11.03

Vrijdag logdag

Iedereen, iedereen twist (je wordt er gek van), iedereen iedereen twist (je wordt er maf van) Ja zelfs in Geleen, twist haast iedereen. Alleen ouwe lullen zoals ik kennen dit liedje natuurlijk nog. Ik moest eraan denken toen ik al die weblogs zag op al die lijstjes. Iedereen doet het: politici, journalisten, sterren, hoeren (ik link er maar niet naar) studenten, bedrijven noem maar op. Wandelt u even mee?
Hier is bijvoorbeeld een weblog van de journalist Patrick Crooijmans. Heel opmerkelijk, want je zou toch denken dat hij zijn mening al ergens anders kwijt kan. Wij moeten de wereld ook nog eens online door zijn ogen bekijken. Hij heeft een aantal media-bloopers recent op zijn log gezet. Gaap! Of neem Oskar van Rijswijk, die logt meteen maar in het Engels. Hij is informaticus werkzaam bij een grote vakbond. Internet heeft zijn leven veranderd en de hele wereld moet het weten. Quotes zijn zijn ding. Wel mooi vormgegeven zijn site. De redactie van VPRO's tegenlicht heeft ook al een weblog. Interessant! Ik wandel nog even verder door de lijsten met logs en kom dan Henk Nouwens tegen. Wie is Henk Nouwens? Ik heb echt geen idee. Hij heeft iets met wijsbegeerte, godsdienst en het dagblad Trouw. Een bericht vijf keer herhalen kan ook geen kwaad! "Vaag" zou mijn neefje zeggen.

Max Dohle @ 10:01 | link |