Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

6.10.03

Huh?

Hebt u afgelopen week met de trein gereisd? Dan hebt u wellicht ook de abri's van Luchtverkeersleiding Nederland zien hangen. LVNL is druk doende nieuwe luchtverkeersleiders te werven met de campagne It isn't a job. It's an art. Presentaties op allerlei scholierensites, banners, radio- en tv-spots, een speciale website (goed gericht op jongeren!) en dus posters op de stations. Niets mis mee natuurlijk. Nou ja, bijna niets. Want dat zinnetje op die posters: Meer weten hoe je air traffic controller wordt? dat snap ik niet helemaal. Ik zou zeggen: Weten hoe je air traffic controller wordt? Of: Wil je meer weten over hoe je air traffic controller wordt?. Maar Meer weten hoe [...] klikt een beetje krom... Of ligt dat aan mij?

Martine @ 11:13 | link |