Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

8.10.03

Altijd op de hoogte

Als u altijd op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws, kunt u drie keer per dag de nieuwsbrief van NU.nl ontvangen. U ontvangt dan iedere morgen, middag en avond de laatste nieuwtjes, die u vervolgens weer uitgebreid kunt lezen op NU.nl.

Er zijn drie mogelijke abonnementen: een gratis een twee betaalde. Als u de goedkoopste betaalde variant kiest, worden uw gegeven niet aan derden verstrekt. Kiest u het duurste abonnement, dan krijgt u ook geen reclame in uw nieuwsbrief.

Ik vraag me dan ook af hoeveel spam ik ga ontvangen als ik niets wil betalen voor de NU.nl-nieuwsbrief? Laat ik het voorlopig maar houden bij een dagelijks bezoekje aan NU.nl. Ik haal het nieuws zelf wel, in plaats van dat ik het voorzien van spam in mijn mailbox ontvang...


Marleen @ 09:33 | link |