Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

26.9.03

Vrijdag logdag

Het verbaasde me dat weblogger Dreknek met de husselgenerator kwam (zie vorig bericht). Dreknek vertelt nagenoeg altijd verhalen - fictie natuurlijk - en die verhalen gaan altijd over seks, moord en doodslag of ze zijn echt walgelijk schokkend. Ik ga het maar niet navertellen (lees bijvoorbeeld het verhaal 'Trein'). Een zeker schrijftalent kan Dreknek niet ontzegd worden en humor ook niet, alleen zijn keuze van thema's overtuigt niet echt (Maar dat geldt eigenlijk ook voor veel werk van Gerard Reve). Vaak korte aansprekende titels, soms wat langer en bizar humoristisch: Leni Riefenstahl overreden!
Ik schiet daar onmiddelijk van in de lach. Vooral als Dreknek later vertelt dat ze in haar slaap overreden is.

Afijn oordeel zelf. Bijzonder weblog is het zeker!

Max Dohle @ 09:15 | link |