Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

15.9.03

Oeps...

Op een site over zoekmachine-optimalisatie vond ik een link naar een nieuwsbericht bij Beurs Online met de interessante titel Waarom Google? Leuke vraag, helaas geen antwoord:Da's balen! Ze vertelllen je niet waarom de content niet beschikbaar is en je wordt ook niet doorgestuurd naar een andere pagina als een nieuwsoverzicht of de homepage. Ook is er geen geen link naar homepage. Helemaal niets. Je blijft dus gewoon steken. Natuurlijk kun je wel zelf naar de homepage door in de adresbalk alles achter het gedeelte www.beursonline.nl weg te halen. Maar dat doe je zelf, de site leidt je nergens naar toe.

En als je via de homepage het bericht probeert te vinden, lukt dat ook niet. Door de schier oneindige aanwezigheid van verse nieuwsberichten per dag (vrijdag de 12e waren het er 34!) is het eigenlijk niet te doen om het gewenste bericht (dat dateert van 21 augustus) via het archief op te zoeken. Een zoekfunctie dan? Helaas...

Martine @ 09:37 | link |