Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

22.8.03

Vrijdag logdag

Voor iemand die zelden tv kijkt, is het lastig om iets te begrijpen van het weblog van Adam Curry. Het lijkt vooral voor insiders geschreven. Het is in ieder geval allemaal nogal onnozel: een bericht over Vanessa waar geen touw aan vast te knopen is; Curry weet niet wat een fuut is, fotografeert het beest en zet dat dan maar op zijn log. 34 Man vertelt hem vervolgens dat het een fuut is. Het is allemaal even oninteressant en slecht geschreven (Dat hij het controleren van spelfouten iets voor mietjes vindt, laat ik dan nog buiten beschouwing).

Curry is rijk, woont in een kamp voor belastingvluchtelingen in Belgiƫ en is getrouwd met 'La Paay', zoals hij haar noemt. Dat 'La' moet haar de status van diva geven, terwijl ze net als alle andere zogenoemde "sterren" nog nooit iets gedaan heeft wat het beluisteren of aanzien waard is. Curry laat ons voortdurend op zijn weblog weten dat hij rijk en onnozel is. That's all!


Max Dohle @ 11:09 | link |