Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

15.8.03

vrijdag logdag

Penisverlenging. Maar werkt het?

Ontvangt u ook wel eens spam over penisverlening? Oh, u hebt geen penis? Voor de mannen dan: de lengte schijnt er wel toe te doen, maar dan moet je eerst weten wat klein en wat groot is. Dat vertelt de gaysite u dan weer. Hoe dan ook, er blijken dus naast operaties ook pillen voor penisverleninging te bestaan. Je kunt ze bestellen via internet. Maar werken die eigenlijk wel?

Wel, die vraag wordt komende tijd beantwoord op een speciaal in het leven geroepen weblog. Een inwoner van New York "van gemiddelde lengte" bestelde de pillen via het web en heeft er inmiddels de eerste doses opzitten: I took two pills yesterday (after lunch and after dinner). I noticed a "tingly" sensation in my penis when I got my first post-pill erection last night. It was quite strange, like I could feel the blood filling it up. Benieuwd hoe het afloopt? Kijk dan op Do Penis Enlargement Pills Work?

Misschien nog even ter geruststelling: ,,Als een vrouw klaagt dat ze geen orgasme krijgt omdat de penis van haar minnaar te kort is ben ik gauw klaar: niet de penis schiet tekort, uw liefde schiet tekort, mevrouw.'' Zei Prof. dr. Bo Coolsaet (uroloog) in het NRC Handelsblad.

Max Dohle @ 06:42 | link |