Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

19.8.03

Bezint eer gij met chatten begint

Dat chatten niet zomaar een onschuldige manier van communiceren via internet is, ondervond een Canadese vrouw op wrede wijze. Nadat zij twee maanden hadden gebabbeld in een chatbox, vond de Canadese het tijd om haar Tilburgse cyberlover eindelijk in het echt te ontmoeten. De Tilburger zag dit ook wel zitten en was waarschijnlijk zo onder de indruk, dat hij haar vier weken lang in zijn woning heeft gegijzeld. Gelukkig maakte de vrouw ook gebruik van andere moderne communicatiemiddelen. Door een SMS-je aan haar vriendin kon de politie een einde maken aan haar onvrijwillige verblijf. Cyberlover is gearresteerd en de vrouw zal waarschijnlijk voortaan wel drie keer nadenken, voordat zij de virtuele liefde omruilt voor echte liefde.

Marleen @ 20:01 | link |