Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

17.7.03

Wat zullen we vandaag eens doen?

In de zomervakantie kunt u natuurlijk met uw kinderen naar het strand of naar een pretpark gaan, maar een educatief uitstapje is op zijn tijd ook best leuk. Een goede keuze is dan het Museum voor Communicatie in Den Haag. Hier kunnen u en de kinderen alles te weten komen over het ontwerp, de ontwikkeling en het gebruik van allerlei communicatiemiddelen en –technieken. Verder heeft het museum vaak een speciale tentoonstelling voor kinderen, zoals de tentoonstelling waarbij ze zelf een uitvinder kunnen worden of een tentoonstelling waarin ze spelenderwijs kunnen ontdekken welke weg een brief precies aflegt van zender tot ontvanger. Ook leuk voor uzelf trouwens...

Marleen @ 10:08 | link |