Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

11.7.03

Vrijdag logdag

De HvdS-nar is een weekje weg, maar hij heeft wel een logbespreking achtergelaten:

Weer of geen weer, Erik Dams logt elke dag. Het Vlaamse Damslog is wereldberoemd in Nederland. Erik Dams was namelijk niet alleen een van de eersten die in ons taalgebied een communicatieweblog startte, maar is zeker ook een van de besten. Hij kreeg in 2002 een hoge notering bij de tien beste weblogs over taal van Onze Taal in het jaar 2002. Een notering waar wij natuurlijk ook op azen!

Erik Dams wijst ons dagelijks op interessante websites over taal, Belgische taalkwesties, marketing, reclame, management, vormgeving en wielrennen: van de kleur van het logo tot ontslagbrieven, van droedels tot spam. Alles wat interessant, opmerkelijk en vaak geestig is op het gebied van communicatie, vind je op Damslog. Soms is het log heel Belgisch - zeker in verkiezingstijd - maar doorgaans is Damslog internationaal.

Erik Dams is copywriter. Hij schrijft teksten in opdracht van bedrijven, organisaties of reclamebureaus. Damslog is een onderdeel van zijn bedrijfssite. Ik kijk elke weekdag op Damslog, weer of geen weer. Damslog voor bleiters èn stoempers!

Martine @ 10:52 | link |