Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

23.7.03

Stop spamming me or I will...

Wie president Bush om wat voor reden ook wilde mailen, kon tot voor kort zijn irritatie, mening of bewondering kwijt op president@whitehouse.gov. De president himself zat schijnbaar niet te wachten op 'burgermail', want dit adres werkt niet meer. Wie nu een mailtje wil sturen, kan terecht op de site van het Witte Huis. Nadat u bent onderworpen aan een kruisverhoor (wat wilt u mailen, waarover, hoe heet u, waar woont u, etc.), kunt u eindelijk uw ei kwijt bij de president. Ook wil mr. Bush vooraf weten of u de regering wel gunstig gezind bent. Het Witte Huis zegt dat voor deze opzet is gekozen om sneller op reacties van burgers te kunnen reageren. Sure, mr. President....

Marleen @ 17:00 | link |