Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

21.7.03

Kattenkop

De lunchgesprekken bij hvds zijn uiteraard van hoog niveau. Wij, van hvds, vinden dat u daar als klant recht op hebt, u betaalt tenslotte ons brood. Voor elke lunch wordt dan ook een thema vastgesteld en ik moet zeggen dat alle medewerkers daarom uitkijken naar de lunch. Het thema van vandaag was dieren die zich na hun dood uitgeven voor een ander beest. Boerenbedrog en voor mij de belangrijkste reden om vegetarier te worden. Wat dacht u van varkenshaasje, waterkonijn en zalmforel? De berenlul werd geschrapt uit de notulen. Morgen staan mensen op het menu die zich dierlijke kwaliteiten aanmeten: jongens met een kippenborst, vrouwen met kraaienpootje en slagers hebben - u weet het nog - varkenspootjes. Ik roep de creatieve lezers op deze lijstjes aan te vullen.

Max Dohle @ 17:52 | link |