Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

1.7.03

Jammer...

Afgelopen week ben ik verhuisd. In ons nieuwe huis staat een nieuwe keuken met een heel mooi fornuis van Boretti. Met wel zes pitten. En een pizzasteen. En een grillplaat. Het is een plaatje (als je van losstaande rvs-formuizen houdt ;-) ):


En bij dit prachtige fornuis zit een prachtig kookboekje met een prachtige lay-out, duidelijke instructies en creatieve receptnamen als 'Lamsbout uit de oven met stoere groenten'. Heel leuk.

Mooi zo'n fornuis, maar je wilt het ook gebruiken natuurlijk. Je pakt de handleiding erbij om eens te kijken wat je moet doen voor het eerste gebruik. Dan: teleurstelling. Handleiding? Handleiding? Vodje! Een lay-out uit de jaren '80. Niet handig ingedeeld en over het taalgebruik zal ik het helemaal niet hebben. Bovendien is het een handleiding voor alle Boretti-fornuizen (en dat zijn er nogal wat!); ik mag dus zelf uitzoeken wat op mijn fornuis slaat en wat niet.

Ik snap het niet. Waarom zit er bij dit mooie product met mooie accessires geen mooie, goede handleiding? Ontzettend jammer dat ze het plaatje niet compleet hebben gemaakt...

Martine @ 16:56 | link |