Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

13.6.03

Vrijdag logdag

Vanaf nu bespreek ik elke vrijdag een weblog. Bij de buren is het gras immers altijd groener. Het loggen kwam in Nederland goed op gang met Tonie van Ringelestijn. Hij hield dagelijks voor Planet Internet een druk bezocht log bij met allerlei nieuws, feiten en meningen. Zijn archief staat nog steeds online. Toen Planet hem bedankte, vond Tonie een plekje bij Quotelog, het weblog van Quote. Daar maakt hij nu deel uit van een team van loggers, waaronder loggers die slechts borrelpraat uitslaan. Tonie komt er niet goed meer tot zijn recht. De diehards hebben nog getracht al zijn nieuwe berichten te plaatsen op een site geheel in het design van Tonies oude log, maar zijn kregen een boze brief van Quote. Quote heeft kenelijk geen gevoel voor humor of drama.


Max Dohle @ 13:16 | link |