Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

26.6.03

Pioniers in webland

Al surfend kwam ik terecht op de website van de Digitale Pioniers. Digitale pioniers zijn personen die middels een goed idee geld of andere middelen loskrijgen om hun ideeën, meningen en andere zaken via het net of andere media wereldkundig te maken. Enkele voorbeelden van ‘goede’ ideeën zijn bijvoorbeeld ‘Show me your sneakers’ over hoe een normale gymschoen een cultuuricoon is geworden of ‘Limburgs Nuje’, die jongeren uitdaagt songteksten in dialect te schrijven. Een ander huzarenstukje is de site www.huismannen.nl, waar de moderne huisman terecht kan als ‘ie het toch even allemaal niet meer weet… Dit initiatief wordt gesteund, omdat deze site een van de weinige serieuze sites voor de hedendaagse huisman is. Meer weten over de ingediende projecten? Bekijk dan de site eens.

Marleen @ 21:39 | link |