Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

12.6.03

Online papier?

Net terug van vakantie en even snel de nieuw Makro-aanbiedingen op de website bekijken. Je weet tenslotte maar nooit of er nog interessante aanbiedingen zijn. Pasnummer ingetoetst en verrassing... de online folder lijkt ineens wel erg veel op de papieren folder. Geen platte pagina's meer, maar een echte folder waar je doorheen kunt bladeren.

Dit initiatief moet volgens de makers, Paypernews, de toekomst voor internetfolders, e-kranten, etc. worden. ‘Een lezer is gewend te bladeren, en dit gevoel is men op het internet volledig kwijtgeraakt. Met de producten van PayperNews komt niet alleen het bladergevoel weer geheel terug, maar ook de herkenbare opmaak van de vertrouwde tijdschriften of brochures’, aldus Ton Maessen, directeur van PayperNews. Gaan we dan toch terug naar het papieren tijdperk, zelfs al is het digitaal?

Marleen @ 14:14 | link |