Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

24.6.03

Meerwaarde

De gemeente Amsterdam maakt handig gebruik van internet. Sinds afgelopen vrijdag heeft de gemeente een website die het knelpunt van de stad, bereikbaarheid, op een goede manier onder de loep neemt. Op de site, www.bereikbaaramsterdam.nl, vindt u niet alleen een routeplanner, maar kunt u ook zien waar u het beste kunt parkeren. U kunt een van de tien grote parkeergarages aanklikken en aangeven hoe laat u wilt parkeren. U ziet dan gelijk hoe groot de kans is dat u een parkeerplek vindt.

Naast de parkeermogelijkheden vindt u ook informatie over opbrekingen, omleidingen, vertrektijden van het openbaar vervoer en informatie voor fietsers. Amsterdam wordt hiermee een stuk bereikbaarder.

Marleen @ 16:53 | link |