Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

11.6.03

Kop aan kop

Een goede kop in de subjectregel van commerciële e-mail is onontbeerlijk, maar ook heel lastig om te verzinnen. Bij BasiqAir hebben ze het echter helemaal begrepen. Ik ben geabonneerd op hun nieuwsbrief met aanbiedingen (heerlijk om tijdens je werk af en toe even te kijken waar je voor bizar weinig geld allemaal heen zou kunnen gaan ;-)). Vandaag kreeg ik de nieuwste editie met als onderwerp Alles moet weg. Mevrouw Beernink ook! . Hè, wat?! Je interesse is gewekt en je opent de mail om te lezen over het wat & hoe. Meteen wordt duidelijk wat er wordt bedoeld met daarbij een enorme aanbieding. Een sterk staaltje e-mailmarketing!

In ons online magazine Tekst & Content vindt u enkele artikelen waarin tips staan voor het schrijven van een goede koppen en teasers:

Martine @ 14:00 | link |