Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

12.5.03

Ontmoet mede-bloggers in meatspace

Nu dacht ik toch dat je met een weblog voldoende mogelijkheden had om ideeen uit te wisselen in cyberspace. Blijkbaar is dit niet het geval, want op 23 mei start in Wenen Blogtalk , een conferentie over weblogs (www.blogtalk.net). Hier kunnen bloggers elkaar ontmoeten in meatspace, beter bekend als de echte wereld . Ik ben benieuwd hoe zo'n conferentie in z'n werk gaat- zou iedereen z'n eigen computer meenemen, om dan aan lange tafels te gaan zitten webloggen met andere conferentiegangers?
(Dit plaatje is geschoten op Netgamez, waar honderden mensen zich drie dagen lang vrijwillig laten opsluiten in een muffe, schemerige hal om een gezellig potje Unreal of Quake te spelen. Ik vraag me af of casemodding, het versieren van de computerkast met neonlampjes, is ontstaan uit het lichtgebrek in dit soort hallen).

123456789 @ 17:00 | link |