Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

23.5.03

Gefeliciteerd!

Altijd leuk: een e-zine op een site. Een goed middel om bezoeker naar je website te trekken en - voor bedrijven - om via opt-in mailadressen te verzamelen voor e-mailmarketing. Vaak begint men vol goede moed en komt er een prachtige eerste aflevering uit. Daarna wordt het al snel lastig. Gebrek aan een stevige redactie, een goede redactieformule en enthousiaste contentleveranciers zijn daar meestal debet aan. En daarmee spreken we bij HvdS uit ervaring: het heeft een tijdje geduurd voordat Tekst & Content, ons e-zine, echt regelmatig en soepel verscheen. Het was af en toe een zware bevalling ;-).

De uitdaging is dus niet zozeer het starten, maar het blijven uitgeven van een e-zine. Daarom feliciteer ik about:blank, hét e-zine voor webloggers door webloggers, van harte met hun éénjarig bestaan. Dat er nog maar vele interessante edities mogen volgen!


Martine @ 09:20 | link |