Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

10.4.03

ContentCrew nummer 2.572.919 op de wereldranglijst!

Ja ja, volgens Alexa.com staat www.contentcrew.nl op de 2.575.919e plaats van de wereldranglijst van meest bezochte websites. Da's niet gek, toch ;-)? Alexa lijkt een gewone zoekmachine, maar is meer. De zoekresultaten bevatten niet alleen links naar de gevonden websites, maar ook links naar statistische info over die sites, waaronder de plaats op de ranglijst.

Jammer is alleen dat Alexa haar gegevens verkrijgt door de Alexa-toolbar. Als je deze toolbar installeert, wordt aan Alexa doorgegeven welke websites je bezoekt en met die gegevens wordt de ranglijst samengesteld. Niet echt betrouwbaar, nee. Maar wel leuk, zoals Smallzine aangeeft! En om het nog leuker te maken: roep al je familie, vrienden en kenissen op om deze toolbar te installeren en regelmatige bezoekjes te brengen aan contentcrew.nl! O ja, ook aan www.hvds.nl, want die heeft nog helemaal geen plaatsje op de lijst...

Martine @ 13:11 | link |